Cerca:
 

Biografia

Cor Jove Amics de la Unió

Dirigit per Marta Dosaiguas, el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers està format per 40 joves d’entre 16 i 24 anys que s’inicien en el treball propi d’una formació de veus mixtes. La majoria d’ells provenen de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió o d’escoles de música de la comarca. El 2019 va obtenir el Primer Premi de la categoria de cors juvenils del XLVIII Certamen Coral de Ejea de los Caballeros.

El Cor Jove Amics de la Unió actua regularment al Teatre Auditori de Granollers: Revolution (2019), Carmina Burana (2018), Mirrors de Kenny Wheeler (2018). També ha actuat als principals escenaris del país: Auditori de Girona (Messies, 2019), Auditori de Barcelona (Nadal a Broadway i Messies, 2019) o el Palau de la Música Catalana (Carmina Burana, 2020).

El novembre de 2020 el Cor Jove Amics de la Unió presentarà un nou espectacle dins la temporada del Teatre Auditori de Granollers, Denominació d’Origen, amb melodies catalanes d’arrel arranjades per Lluís Pérez Cansell, director d’InCrescendo.

Produccions destacades

2020 Denominació d’Origen, producció pròpia. Estrena al Teatre Auditori de Granollers

2020 Carmina Burana, concert al Palau de la Música amb el Cor Jove de l’Orfeó Català

2019 Nadal a Broadway amb l’OBC a l’Auditori de Barcelona

2019 Messies de Handel amb Vespres d’Arnadí a L’Auditori de Girona i l’Auditori de Barcelona

2019 Laudate Pueri amb Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, Juan de la Rubia i Lluís Vilamajó, dins la programació d’Escena grAn

2019 M’encanta, producció pròpia. Gira de concerts d’estiu i posterior presentació al Festival Eurotreff (Wolfenbütel)

2019 Revolution amb Panda van Proosdij, Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i Joan Vidal Sextet al Teatre Auditori de Granollers. Estrena a l’abril i repetició al setembre.

2019 Carmina Burana amb FRAU, Josep Surinyac, Eric Ledesma, Percussions de Barcelona, Coral Cantiga i diferents cors de la Societat Coral Amics de la Unió al Teatre Auditori de Granollers i al Kursaal de Manresa

2018 Lux, producció pròpia. Estrena al Festiva Spàrrek i posterior gira de concerts per les Terres de l’Ebre

2018 Magnificat de J. Rutter a L’Auditori de Barcelona. Concert organitzat per la Federació de Cors Joves de Catalunya

 

2018 Mirrors dins del Jazz Granollers Festival amb Martí Ventura Quartet i el Cor de Cambra de Granollers dirigits per Pete Churchill

 

2017 Sons del Mercat, producció pròpia. Estrena al Fesival Eurotreff (Wolfenbüttel) i presentació a Catalunya més endavant

2017 A Ceremony of Canticles amb obres de J. Duijck i B. Britten. Estrena a Granollers i concerts a Provence (França)

Enregistraments

2019 Revolution. Enregistrament en directe del concert amb Veus – Cor Infantil Amics de la Unió al Teatre Auditori de Granollers. Editat per PLATEAfilms. Enllaç a YouTube.

2014 Després del Jazz amb Laia Cagigal, Cor de Cambra de Granollers i Martí Ventura Quartet. Editat per JazzGranollers. Enllaç a Spotify.

Hem treballat amb…

Patrocinadors

Col·laboradors destacats

Amb el suport de

I la col·laboració de