Cerca:
 

Lux

Cor Jove Amics de la Unió

Contractació oberta

Aquest espectacle està disponible per a ser programat durant tot l’any segons disponibilitat. Hi ha la possibilitat de contractar-lo a través de la plataforma programa.cat.

La música sacra esdevé ritual a Lux: la formació de veus mixtes acompanya el repertori amb uns moviments que aconsegueixen la fusió total entre el cant, l’espai i el públic. El Cor Jove Amics de la Unió presenta un recull de peces a capella sota la direcció de Marta Dosaiguas, obres dels segles XX i XXI. 

L’estil contemporani de Petr Eben es complementa amb gospel i la música espiritual de peces com Gloria de la Missa Kenya de P. Basler, oferint un concert enèrgic i d’actualitat. Alguns dels noms més coneguts de la composició de cant coral tenen lloc en aquest recorregut musical divers i ple de contrastos. El repertori es complementa amb algunes peces de compositors catalans com el Laudate Dominum de Josep Vila i Casañas 

La voluntat de crear una zona sacra que envolti el públic és l’objectiu d’aquesta proposta: un espai de connexions no només entre els diferents membres del cor, sinó també amb el públic. Una creació de lligams que dóna sentit al cant coral. 

Repertori

J. Busto: Ave Maria

E. Aguiar: Psalm 150

D. Hamilton: Nunc Dimittis

L. Jansson: Salve Regina to the mothers in Brazil

P. Eben: Salve Regina

B. Britten: A Hymn to the Virgin

P. Basler: Gloria from “Missa Kenya”

X. Sarasola: Alboradas de boda

E. Whitacre: Lux Nova

J. Vila: Laudate Dominum

X. Sarasola: Ave Maria

Fitxa Artística

Cor Jove Amics de la Unió
Marta Dosaiguas
, directora

Consulta les properes representacions de Lux 

Patrocinadors

Col·laboradors destacats

Amb el suport de

I la col·laboració de