Cerca:
 

M’encanta

Cor Jove Amics de la Unió

Contractació oberta

Aquest espectacle està disponible per a ser programat durant tot l’any segons disponibilitat. Hi ha la possibilitat de contractar-lo a través de la plataforma programa.cat.

El Cor Jove Amics de la Unió presenta un espectacle de qualitat amb música d’arreu del món. A través de melodies profanes, sardanes, poemes musicals o peces sacres, les veus mixtes de la formació articulen un seguit de peces de qualitat amb una posada en escena de creació pròpia. 

El programa combina música dels segles XIX, XX i XXI, des de música tradicional de Mèxic fins a alguns espirituals. La segona part del concert, amb Roc Sala al piano, és un recull d’alguns temes de l’espectacle REVOLUTION, un concert de cançons de musicals amb coreografies de Panda van Proosdij que la formació va estrenar l’abril de 2019. 

 La proposta destaca per la vitalitat de la formació que, sota la direcció de Marta Dosaiguas, transmet energia i acosta la música coral arreu, un tipus de música molt rica en contrastos i varietat. En aquest  espectacle, dissenyat i pensat per gent jove, el Cor Jove Amics de la Unió canta per i amb el públic, amb alguns jocs interactius durant el concert que fan que les persones espectadores hagin d’estar ben atentes. 

 

Repertori

M. Barret: Indodana

X. Sarasola: Alboradas de boda

E. Withcare: Lux nova

G. López: El Guayaboso

Trad. Mexicana: La Bikina

J. Runestad: Nyon Nyon

C. M. Shönberg: Do you hear the people sing?

M. Shaiman: I know were I’ve benn

J. Larson: Seasons of love

G. MacDemort: Aquarius / Let the sunshine

R. Rodgers: You’ll never walk alone

T. Minchin: Revolting Children

 

Fitxa Artística

Cor Jove Amics de la Unió
Roc Sala / Paul Perera, pianista
Marta Dosaiguas, directora

Consulta les properes representacions de M’encanta

Mecenes

Patrocinadors

Amb el suport de

I la col·laboració de